27.10.2014

HALLOWEEN TUTORIAL - HALF FACE SUGAR SKULL


Halloweeniin on vielä pieni hetki aikaa, ja jos jollain on siellä vielä pähkäilyn alla, että miksi hahmoksi haluaisi pukeutua, niin tässä olisi näyttävä, mutta silti suhteellisen helppo idea! Blogin sivuja Facebookissa seurailevat onkin tästä nähneet jo torstaina vähän sneak peakia. :)

 En tiedä kuinka moni teistä on törmännyt tähän Sugar Skull -meikkiin, mutta ainakin musta tuntuu, että tää on ponnahtanut viimeaikoina mun silmiin varmaan jokaisessa kauneusfoorumissa! Niimpä kaikista niistä upeista versioista inspiroituneena, oli munkin pakko tätä kokeilla. Monissa lookeissa tuollainen silmän ympärillä kulkeva koristus on tehty molemmille silmille, mutta mua kiehtoi tällainen toispuoleinen, vähän ehkä neutraalimpi meikki. Jos mulla olisi jokin oikeasti pukeutumista vaativa halloweenjuhla, niin tää on juuri sopivasti extreme, että uskaltaisin tällainen naamassa lähteä ihmisten ilmoille. ;) Tässä siis mun versio tästä Sugar Skull -lookista!




1. Itse tein pohjan ihan normaalisti primerilla ja meikkivoiteella, mutta jos pidät rajummasta lookista niin pohjan voi tehdä toki myös valkoisella kasvomaalilla. Meikkivoiteen jälkeen puuteroin kasvot kauttaaltaan kevyesti, ja aloitin rajaamalla nuden värisellä kajalilla silmän ympärille alueen, jonka tulisin seuraavaksi värittämään. 
2. Ympyrän tehtyäni, aloinkin täyttämään rajattua aluetta violetilla luomivärillä. Käy värillä myös kulmakarvan päältä.


3. Seuraavaksi valitsin edelliseen violettiin sointuvan, hieman viileämmän, hohtavan violetin luomivärin, jolla tein ympyrän reunoille pienempiä ympyröitä, melko harvakseltaan. 
4. Välit täytin vaaleanpunaisella, hohtavalla luomivärillä.


5. Seuraavaksi tartuin mustaan eyelineriin (tussimainen toimii mielestäni paremmin kuin dipliner, myös geeliliner voisi olla hyvä), ja aloin varovasti rajaamaan alueita. Nenän kohdalla yksi meni hieman vikaan, mutta oh well.
6. Nenänpään maalasin mustan eyelinerin (dipliner) ja mustan kajalkynän kanssa. Tähänkin on niin monta variaatiota, mutta itse tykkäsin tästä, missä on tuollainen kolo keskellä. Tein myös kevyet varjostuksen hiusrajaan ja ohimoille sekä leukaan, ja hieman vahvemmin poskiluiden alle. 


7. Hahmottelin nudella kajalkynällä muiden koristeiden paikat, jonka jälkeen vahvistin ne ensin mustalla eyeliner tussilla ja sen jälkeen vielä mustalla diplinerilla.
8. Tässä vaiheessa viimeistelin sen kauneusmeikkipuolen. Eli huuliin vaaleanpunaista huulipunaa, ja toisen kulmakarvan väritin pinkillä (huultenrajaus)kynällä. Normaalin puolen kulmakarvan muotoilin ihan tavalliseen tapaan (aiemmin tekemäni kulmakarvatutorialin voit tsekata täältä). Normaalin puolen liikkuvalle luomelle levitin vaaleaa hohtavaa luomiväriä, ja silmän ulkonurkkaan sekä luomivakoon levitin kevyesti harmaanruskeaa luomiväriä. Rajasin myös alaluomien vesirajat molemmista silmistä valkoisella.


9. Mustalla eyelinertussilla piirsin suunalueelle nuo "hampaat", ja lisäsin mustaa hieman myös huulten keskelle. Tein ohuen, pehmeän rajauksen yläluomelle mustalla kajalkynällä...
10. ... taivutin ripset ja lisäsin irtoripset ja ripsivärin.

DONE!

Viimeistelin lookin pehmeillä kiharoilla ja valkoisella kukkapannalla (kaikki hiuksissa olevat kukkakoristeet on tärkeitä tässä lookissa), ja koska tämä mun versio on melko pehmeä ja hieman romanttinen, niin yhdistin tähän vielä valkoisen pitsipaidan ja mustat skinny jeansit. :)


Kokeilin laittaa myös hiukset nutturalle ja kiepautin kukkapannan sen ympärille. (Tällöin kiemurat otsalla täytyisi tietysti piirtää lähemmäs hiusrajaa.)


Mitäs tykkäätte? Voisitteko itse kokeilla tätä lookkia halloweenjuhliin? :) Entä haluaisitteko nähdä joskus useamminkin jotain tällaisia teemameikkejä?


***

Käyetyt tuotteet:

Pohja

 Lumene Beauty Base Matifying and Retexturizing Primer
MaxFactor Facefinity All Day Flawless 3 In 1 Foundation, sävyssä 55 Beige
Lumene CC Color Correcting Foundation, sävyssä Medium
L'Oréal True Match Concealer , sävyssä 1 Ivory (silmänaluset)
Lumene Translucent Mineral Loose Powder -irtopuuteri
StarGazer Pressed Powder, sävyssä Tan (varjostukset)

Kulmakarvat

Gina Tricot -kulmakynä, sävyssä 02 Mid Brown
Maybelline Eye Studio Big Eyes -luomiväri, sävyssä 03 Turquoise/Silver (ruskea nappi)
IsaDora Perfect Lipliner, sävyssä 29 Candy Pink 

Violetti silmämeikki

Lumene Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette, sävyssä 1 Kanervametsikkö (violetti nappi; vaihe 2)
Maybelline Eyestudio Duo, sävyssä 106 Pink & Mauve (vaiheet 3 ja 4)
StarGazer Permanent Eyeliner Pen, sävyssä 01 Black

Normaali silmämeikki

StarGazer Pearl Eyeshadow, sävyssä Peach Flush
IsaDora Eye Shadow Quartet, sävyssä 47 Heavy Metal (mattainen, vaaleanruskea nappi)

Silmien rajaukset ja ripsiväri + mustien koristeiden hahmottelija

MaxFactor Khol Pencil, sävyssä 010 White
Maybelline Colossal Volum' Express, waterproof 
+ IsaDora Inliner Kajal, sävyssä 56 Blonde

Nenä

Rimmel Exaggerate Eye Liner -dipliner, sävyssä 001 100% Black
MaxFactor Khol Pencil, sävyssä 020 Black

Huulet

M.A.C Angel
StarGazer Permanent Eyeliner Pen, sävyssä 01 Black
Rimmel Exaggerate Eye Liner -dipliner, sävyssä 001 100% Black

14 kommenttia:

  1. Tää sun blogi on niin ihana- oikea kosmetiikka vinkkien lähde <3 Tästä huokuu ja pursuaa oikein sun taito ja innostus! Niin ihailtavaa! Ja Ihan mahtavaa jälkeä jälleen. :) Huippu toteutus! Ehdottomasti lisää teemavinkkejä jakoon! :))) ps. onko mun fbviesti tullut sulle?<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Emppu, aivan ihanasti sanottu!! ♥ Kiitos! Kiva kuulla, että teemavinkit kiinnostaisi! :) Ja joo, oon saanut sun fb-viestin, mutten vaan oo kerennyt vielä vastaamaan :( Täytyykin nyt heti mennä kirjoittelemaan sitä! ♥

      Poista
  2. Upea meikki! Meillä ei varmaan tänäkään vuonna vietetä halloweeniä. Aika vaan karkaa. Kummitytön 4v synttärit on vielä lauantaina...kehtaiskohan sinne ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Hih, no mikä ettei kummitäti voisi ilmestyä 4v-synttäreille tässä, tai jossai muussa, meikissä ;)

      Poista
  3. Siis apua aivan ihana halloween meikki!♥ niin naisellinen ja kauniin näköinen, sä todella osaat!:) ois hirmu kiva jos laittelisit tänne useemmankin halloween meikin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! ♥ Hmm, katsotaan ehdinkö tällä viikolla ennen vasinaista halloweenia jotain muutakin tekemään, mutta kiva kuulla, että sellaisia odottelisit! :) Ainakin sitten ensi vuodelle tai muihin teemabileisiin niitä voisi kokeilla :)

      Poista
  4. siis vau mikä meikki ja vau mikä NAINEN!! ♥ oot kyllä ihan käsittämättömän taitava! :) tää halloweenmeikki on kyllä niin upea ettei mitään rajaa :) itseasiassa bongailin tän tapaisia jo viime viikolla juhlissa, joten oli ihana nähdä tällaiseen kunnon tuto :) jos halloweenjuhliin päädyn, niin haluaisin kyllä testata tällaista upeaa meikkiä! tosin ehdin jo ostaa ihanan naamarin halloweenia ajatellen.. ja ehdottomasti lisää teemameikkejä tänne vaan! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni, kiitos ihana ♥ ! Ja hei, voittehan te järjestää vaikka kahdet halloweenbileet, tai myöhemmin vaikka jotkut muut teemabileet, niin saat sen naamion ja tämän meikin käyttöön :) Mukava kuulla, että teemameikit kiinnostais ♥

      Poista
  5. woow, kyllä tuollaisella meikillä kehtaisi halloweenina kulkea!<3 ;) oot kyllä tosi taitava, tuun aina innoissani lukemaan uusimmat meikkausvinkkisi! :D lisää vain tällaisia teemapostauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos ;)♥ Ja ihana kuulla, kivasti sanottu Tuuli! :)

      Poista
  6. Hihihiii, huippu lookki ja jälleen niin huolellisesti toteutettu! En voi ku ihmetellä!. Mun meikki postaukset kalpenee sun rinnalla. Vois yrittää itekki tehdä niistä vähän kattavamapia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voi kiitos Tania! :) ♥ Ja höps, juur upeita meikkipostauksiahan sä itekin teet! :)

      Poista
  7. Miten oon onnistunu missaamaan muutamankin näistä sun postauksista? :o Ihania meikkejä oot tehny ja tää sugar skull on upee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kyllähän niitä helposti ohi vilahtaa :) Mutta kiva kun tulit jättään kommenttia! :) Kiitos paljon <3

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!