24.10.2014

VIOLET LIPS



Ihan ekaksi mä haluan kiittää ihan hirmuisen paljon kaikki teitä ihania, jotka jätitte tsemppikommentteja edelliseen postaukseen.  Tuli mielettömän hyvä mieli kaikista teidän sanoista ja arvostan niitä todella. Miten ihania ja sydämellisiä ihmisiä siellä ruudun takana oikeesti onkaan!  Sanat ei riitä kertomaan, kuinka kiitollinen oon teistä, ihan jokaisesta, lukijasta. 

Mutta kuten huomaatte, täällä ollaan taas! Luulin itseasiassa pitäväni enemmänkin taukoa tästä blogista, enkä toki tiedä, jos sellainen vielä myöhemmin osuu kohdalle kun asiat selkiytyy, mutta nyt ainakin oon kokenut tän hyvänä häiriötekijänä kaikille ajatuksille. Ja tokihan täytyy mun nyt käyttää vielä hyväkseni sitä mahdollisuutta, että hyvä kamera on vielä mun hallussa.

Mulla oli kesällä Shannon Harrisin inspiroimana hakusessa violetti huulipuna (postaus aiheesta täällä), mutta mistään en tuntunt sellaista täältä kaupoista löytävän. Toki ulkomaalaisista nettikaupoista olisin voinut alkaa tilaamaan, mutta koska en ollut sataprosenttisen varma värin sopivuudesta mulle, niin en halunnut liikaa sijoittaa tuotteeseen rahojani. Kuitenkin eräänä päivänä Kicksissä käydessäni huomasin heillä olevan myynnissä Viva La Divan huulipunia, ja ahh, tottahan toki siitä valikoimasta löytyi aivan täydellinen violetti sävy! Mukaan lähti myös muutama muu puna, ja tuosta ostosreissusta ja huulipunista pääset lukemaan lisää tästä linkistä. Nuo kaksi muuta punaa tulee näkymään täällä myöhemmin myös ihan huulilla.

Moni toivoi kuvia siitä, miltä tämä violetti näyttää huulilla, joten olkaapas hyvä; tässä olisi valinnanvaikeuden takia nyt runsaasti kuvamateriaalia tästä ihanuudesta. ;)


Mitäs pidätte? Aika upea, eikö?! ;)


Viva La Diva lipstick - 57 Very Violet

16 kommenttia:

  1. VAU kuinka kauniisti sulle sopii tuo huulipuna, oot häikäisevän kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Paula, kiiiitos ihanasta kommentista ! ♥

      Poista
  2. Aivan ihana sävy ja upea meikki! Olet kyllä hirmu kaunis <3

    VastaaPoista
  3. vau, tuo violetin sävy sopii ihan täydellisesti silmiesi väriin<3 tuo meikki tuo jotain sellaista salaperäistä mystisyyttä, mutta näyttää todella hyvältä :)

    VastaaPoista
  4. Onpa kyllä ihanan rohkea ja hyvällä tavalla erikoinen sävy ♡ Sopii sulle hyvin, kaunistus ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä aika rohkea eikä varmasti kaikkien makuun, mutta musta tää on hauska! :) Kiitos Emppu ♥

      Poista
  5. Kyllä, erittäin upea! Sinä varsinkin! ♥

    VastaaPoista
  6. todella upea meikki!!♥

    VastaaPoista
  7. Todella mahtava meikki! Tuota Viva la Diva punien postaustasi lukiessa aloin jo innolla odottamaan miltä se mahtaa näyttää huulilla. Itse en ollut varma olisiko se liian räikeä, mutta ei, se näyttää todella upealta, Amazing, just like you :)

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!