2.12.2014

HOLIDAY TUTORIAL: MIDNIGHT BLUE


IsaDoran Magic Mauves -paletilla tehdyn juhlavan meikin jälkeen mä innostuin kokeilemaan jotain vähän dramaattisempaa lookkia, joka sopisi vaikka Uuden Vuoden pippaloihin, ja tällainen siitä sitten syntyi! Ite tykkään tästä hurjasti, vähän erilainen mitä yleensä tulee vastaan. Mitäs mielipiteitä teille tästä herää? :) Kammotus vai kaunistus? Instagramin puolella moni tätä ainakin ihasteli.

Kameran puutteessa nämä on siis jouduttu ottamaan kännykällä, jonka takia värit eivät toistuneet ihan oikeina ja mun piti koneella niitä säätää. Tästä johtuen tuo sininen nyt pomppaa vähän liiankin kirkkaana esille -ihan niin sähköinen se ei livenä ollut.. Noissa kokokasvokuvissa värit toistuu ehkä kaikkein luonnollisimpina!


1.-2. Aloitin tekemällä mustalla luomivärillä pienen v:n silmän ulkonurkkaan...
3.-4. ...ja jatkoin viemällä mustaa myös luomivakoon ja hieman sen yläpuolelle, aina silmän sisänurkkaan asti.


5.-6. Seuraavaksi otin harmaanruskeaa luomiväriä, jolla häivyttelin mustan luomivärin rajoja kohti kulmaluuta ja silmän sisänurkkaa. Ulkonurkan muodon pidin v:n muodossa kissamaisena.
7.-8. Lopulle luomelle levitin upeaa sinistä luomiväriä.


9. Seuraavaksi kerrostin kimaltelevaa sinistä koko luomelle, myös hieman mustien varjostusten päälle.
10. Silmän sisänurkkaan levitin valkoista luomiväriä, ja annoin sen laskeutua kyynelkanavasta alaspäin ns. pisaran muodossa.
11. Rajasin alaluomen mustalla luomivärillä, ja silmän sisänurkassa tein tuollaisen hauskan ja vähän erikoisemman "väkäsen".
12. Häivyttelin mustaa harmaanruskealla luomivärillä.


13. Rajasin alaluomen vesirajan mustalla kajalilla ja korostin valkoisella luomivärillä kulmaluuta.
14. Tein vielä mahdolliset lisäykset ja häivytykset, ja tässä olisi valmis luomiväri!
15. Seuraavaksi tein yläluomelle kissamaisen mustan rajauksen.
16. Taivutin ripset ja lisäsin tuuheuttavaa ripsiväriä, sekä rajasin myös yläluomen vesirajan mustalla kajalilla. VALMISTA!


Eilen julkaistiinkin mun blogihistorian ensimmäinen video! Kiitos kaikille kommenttia jättäneille! Huomenna lataan julkiseksi tuon videon kakkososan, silmämeikin, joten pysykäähän kuulolla!


***

Meikissä käytetyt tuotteet:

Meikkipohja:
Lumene Matifying & Pore Minimizing Primer
Lumene Triple Stay Matt Makeup, sävy 3 Perfect Beige/Aurinkokaakao
L'Oréal True Match Super Blenadble Perfecting Concealer, sävy 1 Ivory
Lumene Translucent Mineral Loose Powder
StarGazer Pressed Powder, sävy Tan
Lumene Arctic Sun Bronzer, sävy 2 Golden Sun/Auringon kultaa

Kulmat:
GinaTricot Eyebrow Pencil, sävy 02 Mid Brown
Maybelline Eye Studio Big Eyes -luomiväri, sävy 03 Turquoise/Silver (ruskea nappi)
IsaDora Eyebrow Styler Color & Shape, sävy 51 Light Brown

Silmämeikki:
StarGazer Eyeshadow, sävy Black
IsaDora Eye Shadow Quartet, sävy 47 Heavy Metal (harmaanruskea nappi)
L'Oréal Color Riche L'Ombre Pure Pop, sävy 405 The Big Blue
KICKS Baked Eye Shadow, sävy Moonlight Beam 
Maybelline Eyestudio Mono, sävy 01 Snow White
L'Oréal Contour Khôl, sävy 161 Carbon Black
StarGazer Permanent Eyeliner Pen, sävy 01 Black
Maybelline The Colossal Volum' Express Waterproof -mascara

Huulet:
H&M Lipgloss, sävy Soft Pink
vs.
IsaDora Perfect Lipliner, sävy 42 Plum
H&M Lipstick, sävy Purple Rain
StarGazer Eyeshadow, sävy Black

Kummasta huulimeikistä te pidätte enemmän; vaaleasta kiillosta vai tummasta luumusta?? :)

16 kommenttia:

  1. Vauuu niin upea ja näyttävä meikki <3 oot kyllä lahjakas :) ihastelin jo instagrammissakin näitä otoksia :)<33

    VastaaPoista
  2. tää meikki on ihan mieletön!! :) tosi kaunis ja vahva meikki, joka ei kaikessa voimakkuudessaan oo kuitenkaan liikaa! voisin niin kuvitella tekeväni vastaavan pikkujouluihin -jos vaan osaisin.. :D :D sä oot kyllä niin taitava, ei voi muuta kun ihailla sua :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! ♥ Kiva kuulla, että voisit tehdä tällaisen jopa itselles! Mä vähän pelkäsin, että vaikka tää onkin tumma ja dramaattinen, niin meneekö tää lukijoiden mielestä jo liian överyyden puolelle.. :') Joten siis ihana kuulla, että sä ainakin kelpuuttaisit tän! ♥ Ja heii, tässä sulle nyt ainakin on (mun mielestä melko) selkeät ohjeet, joten ei muuta kun kokeilemaa! :) Varmasti onnistuu!

      Poista
  3. Vau aivan upee meikki! tykkään tästä kyllä tosi paljon, ihanan dramaattinen!♥ vaalea kiilto on enemmän mun makuun huulilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että tykkäät, kiitos paljon Viivi! ♥ Ja kiva, että kommentoit myös tuota huulimeikki-asiaa :) Kyllä tuo vaalea tuntuu mustakin mukavemmalta. Tumma tuo oman fiiliksensä lookkiin, mutta toisaalta saattaa kyllä mennä jo melko rajuksi sen kanssa :)

      Poista
  4. on kyllä upea ja dramaattinen meikki, mutta huolellisesti toteutettuna todella toimiva! :) ainakin siulle tuo näyttää sopivan tosi hyvin<3 itse saisin luomivärit varisemaan ja suttaantumaan alta aika yksikön!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos Tuuli! :)♥ Voii, kyllä se siitä varmasti onnistuisi, kun ottaisit ihan rauhassa aikaa :) Ja luomiväreilläkin on merkitystä siihen varisemiseen, jotkut on tosi jauhemaisia ja pöllyäviä, mutta toiset on vähän kovempia, niin sellaisilla on helpompi tehdä tummaa meikkiä kun ei varise niin kauheasti. :) Mullakin tosin tässä vähän on varissut (joissakin lähikuvissa sen huomaakin), mutta sitten vaan isolla pehmeällä siveltimellä pyyhkäistään ne varoen pois :)

      Poista
  5. Huh kuinka upealta näyttää! Ihan leuka loksahti lattiaan :o Tummansininen ja musta on mun juhlameikin peruspilarit, mutta tästä sai taas uusia vinkkejä seuraavaan kertaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, apua! :3 Kiitos paljon Anni! Ja niin kiva kuulla, että sait tästä vinkkejä itelles! :)

      Poista
  6. En kestä kuinka kaunis meikki! Ja toi tumman sininen on aivan upea väri!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua! Kiitti hurjasti! ♥ Tuo sininen on kyllä aivan ihana :)

      Poista
  7. Upee meikki! Ja tosi nätti ja tasainen pohjameikkikin, ihana hehku poskilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :) Ihana kuulla tuollaista kommenttia myös pohjameikistä -musta kun tuntuu ettei näiden isojen isohuokosten kanssa saa tarpeeksi tasaista ja nättiä lopputulosta :') Kiitos siis sulle! <3

      Poista
  8. Tää on niin mielettömän hieno meikki! Nyt vasta kommenttia jätän, mutta ihastelin tätä myös instassa heti kun tää tuli! Tiiätkö, voisin kyllä joku päivä kokeilla ihan tällä värimaailmalla kunhan vaan saan taas kunnon meikkipeilin! (Kylppärin peilin edess oon joutunut meikkaileen, ja se on täyttä tuskaa jos meinaa yhtään panostaa..) Mulla onkin aikaisemmin ollu pitkään mielessä tuollainen hohtavan sininen meikki, eipä oo vaan tullut kokeiltua! Mutta tämä kuva muistutti mua kokeileen! Vois aika kivasti raikastaa mun silmiä ja kasvoja, mulla kun on melkein mustat nämä omat silmät, ja joskus ärsyttää kun niissä ei oo oikeen mitään väriä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäät!! :) Mullakin on peili/valo ongelmia aamuisin kun pitäis meikkailla, toivon kanssa et saisin siihen helpotusta vaikka jouluna tai jotain.. ;) Mutta joo! Voisin niin hyvin kuvitella, että tällainen hohtava sininen sopisi niin kauniisti sun tummien silmien kanssa ♥ Mun omat silmät aina vähän hukkuu näihin sinisiin meikkeihin, mutta noh.. :D Mut kokeile ihmeessä - ja mä haluun sit nähdä lopputuloksesta kuvaa!! ♥

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!