2.2.2016

RIVIERA - ISADORA SPRING 2016 COLLECTION


Jos olin innoissani Rimmelin kevätkokoelmasta (klik), niin tätä IsaDoran Riviera-kokoelmaa* suorastaan rakastan!! ♥ Tässä on kaikki tuotteet just eikä melkein mun mieleen, ja tuun ehdottomasti käyttämään tämän kokoelman meikkejä ahkerasti! Kaikki kokoelman tuotteet ovat vain kausisävyjä, joten jos ihastuit johonkin näistä, kannattaa kipinkapin suunnistaa kaupoille ja varmistaa, että saat sun suosikit itsellesi (ja mahdollisesti myös hamstrattua varastoon)!



Uutuus: Velvet Matt Nails -kynsilakkaa on saatavilla kuudessa aivan ihanassa, pastellisissa kausisävyssä. Kynsilakoissa on erittäin näppärä leveä sivellin, jolloin lakan levittäminen kynsille käy muutamassa sekunnissa! Kynnen pinta jää mattaiseksi ja kauniin huurteiseksi. Omia suosikkejani kokoelmasta ovat hiekkaisen ruskea 827 Bohemian, hento persikkainen 828 Vintage Blush sekä vaalea baby blue 830 Blue Cloud. Yllä olevassa kuvassa kynsillä ovat kokoelman viisi sävyä kahteen kertaan levitettynä (peukalosta pikkurilliin): 831 Spring Light, 830 Blue Cloud, 829 Pink Sugar, 828 Vintage Blush ja 827 Bohemian. 826 White Velvet ei kuudentena sävynä luonnollisestikkaan mahtunut kynsille, mutta kuten päätellä voi, on se sävyltään kauniin luonnonvalkoinen. Suositushinta näillä upeilla lakoilla on 9,90 euroa.

Twist-Up Matt Lips -huulipunakynä ei tuotteena ole IsaDoran meikeissä uutuus, mutta Riviera-kokoelma esittelee nyt neljä herkullista kausisävyä: 49 Bare 'N Beautiful, 69 Nude Rose, 51 Bohemian sekä 70 Vintage Pink. Vaikka puna on mattainen, ei se huulilla kuitenkaan tunnu raskaalta tai kuivattavalta. Tunne on itseasiassa yllättävän kevyt ja pehmeä! Tällä hetkellä omat lempparit ovat rusahtavat 49 Bare 'N Beautiful sekä 51 Bohemian, mutta kesällä pääsevät käyttöön varmastikkin myös kauniit pinkit sävyt! Nämä huulipunakynät ovat myös yhdet mun suurimmat ihastukset koko kevätkokoelmasta! Suositushinta on 14,50 euroa.




Sitten kokoelman toiseen helmeen: Eye Shadow Quartet -luomiväripaletit. Ooooh, en kestä miten kauniita nämä ovat! Ensivilkaisulla 05 Nude Rose ja 06 Nude Sand paletit muistuttavat kovasti toisiaan, mutta kuten alla olevassa swatch-kuvassa näkyy, ovat sävyt oikeastaan hyvinkin erilaisia. 05 Nude Rose on melko helmiäispainotteinen paletti, sävyt ovat todella harmoniset ja kuten IsaDoran luomivärit aina, ovat nämäkin todella pigmenttisiä. Lämminsävyinen 06 Nude Sand on puolestaan vaan aivan tajuttoman ihana, tästä niin tulee mun luottopaletti!! Luomivärit ovat kaikenkaikkiaan pehmeän kermaisia, levittyvät hyvin, runsaasti pigmenttiä ja pysyvyyttä. IsaDora on jo pitkään kuulunut luomiväriensä osalta mun lemppari merkkiin, eikä se petä tälläkään kertaa. Aivan upeat paletit! Suositushinta näillä on 16,90 euroa.



Riviera-kokoelmaan kuuluu myös Multi Vitamin Gloss -huulikiilto kauniissa nudesävyssä 02 Sheer Almond, sekä uutuus Twin Tip Eyeliner -rajaustussi sävyssä 52 Carbon Black. Huulikiilto sisältää hoitavia A-, E- ja C-vitamiineja, sekä Q10 koentsyymiä. Kyseessä on siis hoitava, ihon elastisuutta parantava huulikiilto, joten saat kauniin kiillon lisäksi myös hoitoa huulillesi! Huulikiillon suositushinta on 16,20 euroa. Uutuus rajaustussi puolestaan on vähintäänkin mielenkiintoinen: tussin kapealla reunalla saa piirrettyä ohuempaa rajausta ja leveämmällä päällä näyttävämpää ja paksumpaa jälkeä! Rajausväri kuivuu nopeasti, eikä tahraa. Suositushinta tällä on 18,90 euroa.

Mitäs te sanotte, eikö vaan olekin upea kokoelma?! Löytyykö lemppareita? :)




* Kaikki tuotteet saatu maahantuojalta / All products gifted by the importer


// Ah I'm in love with the IsaDora's new Riviera spring collection*!! ♥ These are all only season colors, so hurry up if you wanna stock up your favorites! 

New: Velvet Matt Nails (9,90 €). These six pale pastel colors are so cute, and the finish is really smooth and beautiful, frosty matte. The brush is nice and wide, so the polish is super easy and quick to apply. The delicious shades are: '826 White Velvet', '827 Bohemian', '828 Vintage Blush', '829 Pink Sugar', '830 Blue Cloud' and '831 Spring Light'.

Twist-Up Matt Lips (14,50 €). Oh these are one of my favorites in the whole collection! All new four shades are absolutely delicious: '49 Bare 'N Beautiful', '69 Nude Rose', '51 Bohemian' and '70 Vintage Pink'. Although the lipstick is matte, it doesn't feel heavy or drying on the lips. It actually feels surprisingly light and soft! 

Eye Shadow Quartet (16,90 €). These palettes give me life! At a first glance '05 Nude Rose' and '06 Nude Sand' might seem quite alike, but as you can see from the swatch photo, they are totally different to each other. The eye shadows are perfect, as IsaDora's eye shadows usually are. Soft and creamy, easy to apply and blend, also high in pigment.

Multi Vitamin Gloss (16,20 €). A pretty nude gloss '02 Sheer Almond' is perfect lip product as it contains vitamins A, E and C and also Q10 antioxidant. So, in addition to a pretty gloss, you'll get more softness and elasticy to your lips!

New: Twin Tip Eyeliner (18,90 €). New felt tip eyeliner in '52 Carbon Black' is at least interesting: with the thinner side you can create elegant, thin and sharp line and with the wider side it's easy to draw thicker lines. It dries up fast and doesn't smudge!

Do you have any favorites? :)

14 kommenttia:

  1. Tää kokoelma näyttää muuten ihan täydelliseltä mut jostain syystä en yhtään syty noille kynsilakoille :D Toi Nude Sand -nelikkö on ihan perfection, pakko kotiuttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mulla oli ensin vähän samat ajatukset, mutta sitten kun näin lakat kynsillä niin tykkäsin kyllä! :) Ja oi, Nude Sand ON täydellinen! Suosittelen!!

      Poista
  2. No on kyllä ihania juttuja! Vitsit rakastin myös sitä toissakeväistä Ray of Light-kokoelmaa. Näistä voisin kyllä kokeilla tota huulipunakynää, aika kivoja sävyjä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli myös tosi kiva kokoelma! Kokeile ihmeessä tuota huulipunakynää -tosi kivoja!! :)

      Poista
  3. Oi miten ihania uutuuksia! <3 Noita Twist-Up Matt Lips -huulipunakyniä olen halunnut kokeilla jo kauan, ja varsinkin tuo ensimmäinen sävy #49 Bare 'N Beautiful näyttää tosi kivalta :) Ihanat kevätsävyt myös noissa luomiväreissä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin? <3 Hih. Susoittelen lämpimästi kokeilemaan! :)

      Poista
  4. Olenkin odottanut, että joku esittelisi tämän kokoelman, joten kiitos :) Nuo huulipunakynät ovat ihan mun lemppareita, ihanaa kun niihin tuli uusia sävyjä. Pakko hommata ainakin Vintage Pink.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mukava kuulla, että oot tästä kokoelmasta esittelyä kaivannutkin! :) Mulla ei entuudestaan ole noita huulipunakyniä ollutkaan ja ihastuin kyllä! Vintage Pink on ihana <3

      Poista
  5. Noi mattahuulituotteet <3 ihanat sävyt!

    VastaaPoista
  6. Nude Sand paletin sävyt on ihan täydelliset!

    VastaaPoista
  7. Ihanan keväisiä sävyjä, etenkin noi kynsilakat houkuttelee kovasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii joo, ne on tosi kivoja!! Tykkään miten kivan huurteinen pinta lakoilla on! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!