6.5.2016

TROPICAL VIBES WITH ISADORA









Aah mä oon ihan rakastunut näihin IsaDoran tämän kevään ja kesän uusiin meikkeihin*! Kun näin tuon luomiväripaletin ensimmäistä kertaa, olihan se kaunis ja sävytkin todella hurmaavat, mutta mietin tuleekohan se oikeasti käyttöön. Ja no, nyt tämän kokeilun myötä voin kertoa, että kyllä todellakin tälle paletille tulee käyttöä! Vitsi miten kauniit merelliset ja trooppiset sävyt! Paletti on myös tuttua ja laadukasta IsaDoraa; luomivärit ovat upean pigmenttisiä sekä kermaisia, mikä takaa sen, ettei värit pöllyä ja varise pitkin poskia levityksessä ja häivytyksessä. IsaDoralla on kyllä hands down mun mielestä yhdet parhaimmat luomivärit! Myös tuo turkoosi rajauskynä on aivan upea, ja sopiikin vedenkestävyydensä ansiosta mainiosti sisärajaukseen. Huulille pääsi myöskin IsaDoran uutuus, huulikiiltokynä sävyssä 40 Peachy Pink. Kyllä meinaan kelpasi lähteä illalla työporukan kanssa syömään ja muutamalle lasilliselle, kun meikki oli näin upean värinen ja ulkona yli +20 astetta lämmintä! Meidän tytöt jaksaa myös aina ihastella mun meikkejä, mihin tietysti vastaan aina jotain tosi vaatimatonta perus suomalaiseen tapaan, mutta onhan se oikeesti tosi kiva kuulla! <3 Varsinkin just tällaisista vähän erikoisemmista tai värikkäämmistä lookeista, joista itse saattaa miettiä, et onkohan tää nyt vähän too much. Itse kuitenkin tykkäsin tästä kovasti, mitäs te ootte mieltä? :)

// I'm in love with this new spring and summer collection* from IsaDora! When I first saw that eye shadow quartet sure it was beautiful and colors very charming, but I wondered if I actully would find any use with it. Well, after this try-out I can assure you that this palette will definitely be used! Such beautiful ocean-like and tropical colors! I looove the texture and pigment in IsaDora's eye shadows. On the lips I used also a newbie from IsaDora's Twist-Up Gloss Stick's in the shade '40 Peachy Pink'. How do you like this look?

***

Käytetyt tuotteet / Used products:

Pohja / Base

Nivea Men Cooling After Shave Balm Sensitive
Rimmel Match Perfection Foundation *, 102 Light Nude
L'Oréal The True Match Concealer, 01 Ivory
Make Up Store High Tech Lighter, Moonlight
Mehron Setting Powder, Neutral
Rimmel Stay Matte Pressed Powder, 004 Sandstorm
Clarins Fix' Make-Up Spray *
Rimmel Magnif'Eyes Mono Eye Shadow *, 003 All About The Base (contour)
Monki Blusher, Orange

Kulmat / Brows

Lumene Eyebrow Pencil, 2 Grey Brown
Rimmel Brow This Way Brow Sculpting Kit *, 002 Medium Brown

Silmät / Eyes

Lumene Eyeshadow Primer *
IsaDora Eye Shadow Quartet *, 07 Tropical Garden
IsaDora Perfect Contour Kajal Waterproof *, 63 Tropical Green
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof mascara
Depend lashes, #4777

Huulet / Lips

IsaDora Twist-Up Gloss Stick *, 40 Peachy Pink

* = Saatu / Gifted

12 kommenttia:

  1. Ei oo too much, aivan upea!! Ja varsinkin neutraalimman väristen vaatteiden yms kanssa ihan hyvin voi mun mielestä käyttää arkenakin :D Ja miksi ei vois edes kun tälleen miettii! Tuntuu, että täällä Suomessa ihmiset on monesti tosi "arkoja" ja värittömän huomaamattomia, joten oishan tuo sinällään varmasti huomiota herättävää ainakin joidenkin mielestä, mutta musta ehdottomasti vaan hyvää huomiota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos Anni!! Joo kyllä tää omaan makuun menee ihan arkenakin, mutta just tuo kun niin moni ajattelee ehkä vähän aremmin, niin tekee itelle joskus sellasen tunteen, että onko tää nyt vähän liikaa.. :D Mutta kiva kuulla, että sä et ainakaan kavahtaisi! ;)

      Poista
  2. Ohhoh, ihan sairaan mageen näkönen! Sopii sulle tosi hyvin toi, pitäisi itsekin kokeilla jotain samanlaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiiitos Sina! <3 Kokeile ihmeessä, tällasessa meikissä tulee itelle niin kesäinen olokin!!

      Poista
  3. Vitsi kun upeet sävyt ja sinä myös! :)

    VastaaPoista
  4. Apua kuinka ihanaa väriloistoa! <3 Mä olen itsekin haaveillut pienestä värikirjosta luomilla, mutta kuten Annieveliina tossa ylempänä kertoikin, mä olen tällaisena peruspulliaisena arka kokeilemaan mitään neutraalia hurjempaa :D Pitäisi kaivaa se mun tikkurilan väripaletin toinen liuska alempaa, jossa on pelkkiä herkullisia neonvärejä ja yrittää jotain itsekin. Nyt tuli kyllä niin iso inspispiikki, että ei voi kuin kiittää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Sofia, aivan ihana kommentti!! <3 Kiitos siis itsellesi! Ihana kuulla, että onnistuin inspiroimaan suakin leikkimään väreillä <3 Usein ne "pelot" on juurikin oman pään sisällä, ja muut eivät välttämättä pidäkään värejä liian hallitsivina tai övereinä. Rohkeesti siis vaan kokeilemaan, yllätyt varmasti itsekin vaan positiivisest! :)

      Poista
  5. Ihana meikki! <3 Ihastelin tätä jo instassakin :)

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!