28.1.2016

24HR-MATTE FOUNDATION


Nyt on ihan pakko tulla vihdoin vinkkaamaan kaikkien mattameikkien ystäville ihan huippuhyvästä meikkivoiteesta! Vuodenvaihteessa mainitsinkin tästä pikaisesti videolla, ja joskos nyt olisi hyvä aika kirjoitella postausta, kun puteli vetelee käytössään viimeisiä?! 

L'Oréal lanseerasi viime vuonna uuden Infallible-meikkivoiteen mattaisena versiona. Pakkaus eroaa aiemmasta; pumppupullo on vaihtunut mun mielestä paljon järkevämpään muovituubiin jolloin pakkauksen voi viimemetreillä leikata kahtia ja kaapia kaikki viimeisetkin meikkivoiteen rippeet käyttöön ilman, että yhtään menee hukkaan. Pumppupullossa olevan Infallible 24HR -meikkivoiteen ostin aikoinaan kokeiluun, koska olin lukenut siitä paljon ylistyksiä. Noh, eihän se sitten toiminutkaan mun iholla, ei sitten ollenkaan! Koin koostumuksen olevan jotenkin todella nopeasti kuivuvaa, jolloin meikkivoidetta ei oikein edes kerennyt levittämään ja työstämään iholle kauniisti. Meikkivoide jäi ikään kuin ikäväksi kerrokseksi ihon pinnalle. Kamalat levitysrannut jäi pitkin kasvoja, ja sävy muutenkin muuttui iholla aivan liian kellertäväksi. On varmaan sanomattakin selvää, että tuo meikkivoide on jäänyt laatikoihin pyörimään vailla käyttöä. Pitäisi itseasiassa varmaan heivata tuo nyt jo roskiin... Kun tämä mattaversio Infallible-meikkivoiteesta ilmestyi, ajattelin aluksi, että välttelen sitäkin kuin ruttoa -eihän sarjan edeltäjäkään ollut mun iholla mistään kotoisin. Mutta, uteliaisuus ja pieni toivo toimivasta tuotteesta vei voiton!

Olin tästäkin lukenut etukäteen niin monia hyviä kommentteja, että päätin ottaa riskin ja ostaa yhden kokeiluun. Ja arvaattekos, se kannatti! Kertaheitolla tästä tuli jälleen yksi mun lemppari meikkivoiteista. Mulla alkaa oleen jo aika hyvä luottorivi näitä markettimeikkivoiteita, kun Rimmelitkin (klik ja klik) on jaksanut yllättää erittäin positiivisesti! 




 (Tuntuupa aina jotenkin karulta läväyttää näitä "fresh face" kuvia tänne; laittamattomat ja harvat kulmat, ihonvärin epätasaisuus... Ripset toki on pitkät, mutta niin suorat, että eipä niitä juurikaan edes huomaa!)

Vaikka Infallible 24HR-Matte onkin siis mattameikkivoide (joka omalle, rasvoittuvalle ja herkästi kiiltelevälle iholle on se kaikista ideaalein), ei meikkivoide kuitenkaan tunnu raskaalta! Koostumus on itseasiassa todella miellyttävä; ei lainkaan liian paksu tai jämäkkä, vaan se levittyy erittäin kivasti ja helposti kasvoille. Lopputulos on peittävä, mutta mun mielestä ei kuitenkaan liian mattainen tai maskimainen -itseasiassa pinta on kivan samettinen. Välttämättä tämä ei tarvitsisi edes puuteria päälleen, mutta itse en oikein ilman puuteria osaa olla.. Varsinkaan, kun iho kuitenkin on taipuvainen kiiltelyyn. Oon kuitenkin huomannut, että tämä mattameikkivoide + puuteri -combo ei vaadi juuri lainkaan lisäpuuterointia/kiillon taputtelua päivän mittaan! Korkeintaan ehkä kerran saatan vähän fiksailla otsaa ja nenää, mutta sekin on niin makukysymys, eikä lainkaan välttämätöntä. 

Meikkivoide sopii normaalille tai rasvoittuvalle iholle. Kuivalle iholle en tätä suosittelisi, sillä muutama viikko takaperin, kun omatkin kasvoni olivat pakkasesta paikoittain kuivuneet, jäi tämä epätasaisesti kuiviin kohtiin kiinni. Suomen valikoimissa sävyjä taitaa pikaisen googlettelun tuloksena olla viisi; 10 Porcelain, 11 Vanilla, 12 Natural Rose, 20 Sand ja 24 Golden Beige. Itselläni mulla on käytössä nyt talviaikaan tuo 11 Vanilla, mutta kesää kohti pitää alkaa tutkailemaan, josko löytäisin valikoimasta myös jonkin rusketukselle matchaavan sävyn. 

Itse voin lämpimästi suositella tätä meikkivoidetta! Kertokaahan, onko teillä kokemuksia jommasta kummasta Infallible-meikkivoiteista, tai kiinnostuitteko tästä 24HR-Matte -meikkivoiteesta?


// If you love matte makeup looks, listen up! You probably have noticed new Infallible 24HR-Matte Mattifying Infallible Foundation that came up on L'Oréal's counter last year. The previous one, Infallible 24HR Foundation was in a pump bottle, which I find to be a little inconvenient. This new matte foundation, however, is packed in a plastic tube, so it's easy to cut in half and use every last bit of the product before tossing it in the trash. Also, I was not fan of the regular Infallible 24HR foundation; it felt like it dried sooo fast, it was nearly impossible to blend into my skin. As if it would have just stuck on the surface. It streaked and just didn't look pretty at all. On my skin, that is. Suppose it's no surprise that I haven't been using that one more than two or three times. So, when I first heard of the matte version, I thought to stay away from it as well. But, I was too curious, and eventually I just had to get it!

I had red so many good reviews that I decided to take a little risk and buy one. And guess what, I haven't regretted! After just two times of use this became, yet again, one of my favorite drugstore foundations! 

Infallible 24HR-Matte foundation is, no shock, a matte foundation, it doesn't feel heavy or cakey at all! Texture is actually really smooth and the complete finish isn't too matte, actually a bit velvety, I think. It wouldn't necessarily need powder on top of it, but I don't really know how to be without it.. What I've discovered though, is that with powder you really don't need to fix your makeup during the day barely at all! It controls shine so well, that only once or twice I've had to check my forehead and nose, but otherwise it's stayed on and non-shiny all day long! 

The foundations suits for normal or oily skin. I wouldn't recommend this to people with dry skin, as it can go a bit patchy. Here in Finland we seem to have five shades; 10 Porcelain, 11 Vanilla, 12 Natural Rose, 20 Sand and 24 Golden Beige. The shade I'm wearing now, is 11 Vanilla, and I hope to find another good shade when it's summer and I'm more tanned.

Do you have experiences on either one of these Infallible foundations, or did you became interested in this 24HR-Matte foundation?

15 kommenttia:

  1. Mä oon vaan swatchaillu tota kämmenselälle, mutta pakko kyllä päästä kokeilemaan! Hinta on vaan aika suolainen, melkien 20 euroa muistaakseni. Toinen mikä olis niin kiva kokeilla on Maybellinen uusi Velvet meikkivoide :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh suosittelen!! :) Hinta tosiaan oli ainakin Sokoksella 18.50e, mutta toisaalta niin ne muutkin esim. Lumenella tuppaa nykyään huitelemaan siellä 15-20e tienoilla.. Ja mitä, miten mä en oo edes kuullut tuosta Maybellinen Velvetistä??! :D Pitääpä tutustua ;)

      Poista
  2. Oon käyttänyt töissä tuota uudempaa versiota ja on kyllä hyvä! Tosi nätti pinta ilman puuterointiakin. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin onkin! Ei tosiaan välttämättä tarvitse sitä puuteria :)

      Poista
  3. Tuo mattaversio on myös mun lemppari! Tykkäsin kyllä tuosta perusversiostakin, enkä kokenut sitä mitenkään vaikeaksi levittää, mutta jos pitää kahdesta valita, niin ehdottomasti matta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tuo perusversiokin on kuitenkin ihan kelpo tuote! Jostain syystä mulle se vaan ei sitten sopinut :/ Tuo mattajuttu onkin sitten ihan huippu! :)

      Poista
  4. Tätä mun on jo pitkään pitänyt kokeilla, mutta muistelisin että sävyt olisivat aika punapohjaisia? Ainakin tuntuu, että iso osa vaaleimmista markettimeikkivoiteista ovat punertavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, no mulla on yleensä keltapohjaisia meikkivoiteita, ja tuo toisiksi vaalein Vanilla on kyllä ollut mulle sopiva sävy! :) En toki muita sävyjä, esim vaaleinta Porcelinea ole kokeillut, joten en sen punertavuudesta osaa sanoa..

      Poista
  5. Minäkin aluksi pidin tästä paljon, mutta sitten pintakuiva ihoni alkoi kuivua entisestään. :/ Eli tosiaan ei oo kuivan ihon juttu, vaikka mullaki kyllä rasvottuu iho. Mulla on auttanu meikkivoiteiden vaihtaminen BB-voiteisiin, kun ihon punoitukset ja muut alkaa nyt olla hyvällä mallilla, eli ei tarvitse sellaista paksua pakkelointia. Ja peiteainehan on niitä punoituksia ja näppylöitä varten. :) Ei mikään meikkivoide ikinä oo levittyny niin siistipintaiseksi kuin BB-voiteet! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, ompa harmi :/ Onneksi oot löytänyt sitten BB-voiteista sen sulle sopivan tuotteen! Mä en ole koskaan ollut BB-voiteiden ystävä, itse tykkään peittävämmästä lopputuloksesta :) Lumenen CC oli mulle pitkään käytössä, mutta nyt sekin tuntuu liian kevyeltä :D

      Poista
  6. Nätti ja luonnollinen lopputulos, vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla että sinäkin tykkäät! :)

      Poista
  7. Tuote toimii todella !! Tulee semmonen prinsessa olo kun pistää tätä meikkivoidetta kasvoille. Käytin meikkivoidetta ekaa kertaa lähtiessäni reissuun varhain aamun ja menin nopeasti hakemaan kahvia ärrältä. Myyjä oli heti että kerro mikä sun salaisuus on ku näytät noin freshiltä tähän aikaa aamusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huih ihan jäänyt unholaan tämä sun kommentti, onneksi nyt bongasin! Kiva kuulla että sullakin positiivisia kokemuksia, ja tuollaisia kommentteja on kyllä niin piristävä kuulla! :) Tää on edelleenkin mun oma lemppari

      Poista
  8. Hei uus lukija ehdottomasti täällä! Eksyin blogiis tän postauksen kautta ja nyt sit selaillu postauksia koko illan :D halusin vaan kysyä et suosittelisitko sä ennemmin tätä vai Lumenen Matt Control meikkivoidetta? :) itellä kiillon pois pitävä meikkivoide nimittäin hakusessa ja mietin näiden kahen välillä. Toki voi olla että päädyn Lumeneen vaan senkin takia että tästä L'orealista ei välttämättä löydy tarpeeks vaaleeta ja kellertävää sävyä :D

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!